De què fa gust la lluna?

Hola estimades famílies!

Avui us portem un altre conte dels molts que treballem a l’escola i que acostuma a agradar molt als nostres petits. Es tracta de ” De què fa gust la lluna?”  de Michael Grejniec i de l’editorial Kalandraka.

És una bonica història que ens parla de la importància de la col·laboració, del treball en equip i de què compartit, tot és millor!

A l’hora d’explicar un conte hi ha molts recursos que ens poden ajudar (titelles, dibuixos, representacions…)  i sobretot de cara als més petits és important oferir-los les històries d’una manera molt atractiva i visual, així aconseguirem fomentar la seva fantasia i imaginació i despertar el seu interès per l’apassionant món de la literatura infantil.

Aquest conte també dóna peu a què els infants que ja s’han iniciat en el llenguatge puguin interactuar amb nosaltres responent a preguntes senzilles, cridant als diferents animals o fins i tot imitant els seus sons.

Així que, grans i petits, tots preparats i ben atents que comencem…

Desitgem que us agradi molt i que ho gaudiu!

https://drive.google.com/open?id=1LMi-IVj4ZYUqeK566WDn3DVgZLbVXXuG