NOTÍCIES

Jornada Portes Obertes curs 2019-2020

El proper mes de maig s’iniciarà el procés de preinscripció a les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí. Abans però, el Dimecres 10 d’abril, les famílies amb infants en edat de matricular-se tindran la possibilitat de conèixer les instal·lacions del centre en les habituals jornades de portes obertes. Els professionals resoldran tots els dubtes i els guiaran per les dependències de l’escola.

Us hi esperem!!!

XERRADA D’EMERGÈNCIES A L’INFANTESA

Així doncs, l’AMPA del Gegant del Pi us convida el proper dia 2 de maig a una xerrada sobre EMERGÈNCIES A L’INFANTESA. Serà al hall de l’escola a les 17,30h a càrrec de Jordi Rico, infermer d’atenció primària. Cal que confirmeu la vostra assistència al mail ampaelgegantdelpi@gmail.com indicant el nombre de persones i si necessitareu servei d’acollida.

Animeu-vos!

MERCAT D’INTERCANVI

Un any més  la nostra escola col·labora en el projecte d’intercanvi organitzat pels alumnes de PFI (Programes de Formació i Inserció) de Comerç i Màrqueting, dins del Pla de Transició al Treball de Sant Joan Despí.

És un intercanvi de roba, llibres, joguines i material de puericultura que les famílies interessades podran portar a l’escola els dies 2 i 3 de maig de 8.30 a 13.30, on els alumnes recolliran els materials i proporcionaran uns vals que serviran pel dia de l’intercanvi.

L’horari tant dels dies de recollida com del dia del mercat serà de 8:30h a 13:30h a la porta de l’escola.

Us hi esperem!!!

 XERRADA  DE L’ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE SANT JOAN DESPÍ

El proper dimecres 21 de Març a les 17.30 hores, a l’Àrea de Serveis a la Persona es farà una xerrada informativa per aquelles famílies amb infants petits de 0-3 anys interessats a inscriure’ls pel pròxim curs 2018/2019.

Us hi esperem!!!

JORNADA PORTES OBERTES CURS 2018-2019

El pròxim mes d’abril  s’iniciarà la jornada de portes obertes a les escoles bressol de Sant Joan Despí. Nosaltres, El gegant del Pi,  farem portes obertes el Dilluns 9 d’abril a les 17:30h. Les famílies interessades a matricular els seus infants, tindran la possibilitat de conèixer les instal·lacions del centre. I els docents i/o professionals resoldran tots els dubtes i els guiaran per les dependències de l’escola.

Us hi esperem!!