Ja ha arribat la tardor a la Classe Xaloc!

Ja ha arribat la tardor i amb l’ajuda de les famílies hem pogut muntar a la classe el nostre racó de la tardor on passarem estones de joc i manipulació.

Tenim mocadors i davantals a l’abast dels infants i sovint els veiem com es vesteixen de castanyers/es i s’ajuden entre ells a posar-se’ls. Moltes vegades són ells mateixos qui ens demanen posar cançons de la tardor per poder ballar tots junts.

Un bon dia al matí vam agafar tots els fruits de la tardor que tenim a l’aula com les magranes, les taronges, les llimones, els blats de moro i les magranes. Ens vam separar en dos grups i vam estar observant-los més detalladament i amb cura. Vam poder tocar la seva textura, olorar-los i els vam tallar per la meitat per veure com eren per dins. Un cop els vam tallar tots, els vam posar a l’abast dels infants  i amb un munt de material de la cuineta com els embuts, plats, recipients de diferents mides, culleres i forquilles els vam manipular, tastar i experimentar. Van gaudir moltíssim!!