Classe Rosa: Pintem contrastos

Hem aprofitat una sessió dels divendres, que dediquem a manipular i experimentar materials per pintar amb un color fred: el Blanc. I hem posat paper de color negre per generar CONTRAST.  I hem posat diferents tipus de materials quotidians (bastonets de les oïdes, blondes, cotó fluix embolcallat amb malles de fruita…). I posem música: l’Hivern de Vivaldi.

La sessió comença oferint plastidecors blancs i alguns infants, com la Carmen i el Sergio, s’engresquen a experimentar fent gargots (que ara estan practicant molt i comencen ha haver alguns molt detallats). Després oferim la pintura i els materials, i observem com cadascú es deixa anar davant el material aportant les seves emocions i creativitat davant la pintura. El Ioachim, el Sergio i el Pol, agafen els bastonets de l’oïda i fan traços petits, en canvi l’Iris, amb un tros de cotó fa traços gruixuts que són rodones. La Sara troba un raconet on encara no ha pintat ningú i dibuixa. L’Hugo, el Xavier i l’Elsa experimenten la sensació de la pintura lliscant entre les seves mans. L’Ian, la Gala G. i la Gal·la G, fan estampació de les seves mans o amb la blonda i observen l’efecte que es produeix.