A la classe Xaloc juguem amb confeti

Durant el mes de febrer, a l’aula Xaloc hem realitzat moltes activitats relacionades amb el Carnestoltes i amb les seves ganes de fer gresca!

A l’escola hem anat seguint totes les seves consignes, com pintar-nos la cara pintada, portar el cap decorat o un mitjó de cada color… Però també ens hem engrescat i animats amb la manipulació i experimentació del confeti.

Prèviament vam preparar paper d’aironfix a les taules i també a les vidrieres, de tal manera que en tirar el confeti quedés enganxat… de seguida va quedar tot ple, ja que van començar a llençar-ho enlaire tot cridant: “Festa!”

Per acabar, ens vam posar tots junts, vam contar fins a 3 i vam tirar tots un grapat de confeti damunt dels nostres caps.

Ho vam passar d’allò més bé!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.