Classe Groga: Descobriments a l’espai exterior!

Hem gaudit d’uns dies de caloreta i de sol que  la classe Groga hem aprofitat per poder sortir a l’espai exterior i descobrir totes les seves possibilitats.

La proposta per part de les educadores s’ha basat a deixar decidir què volien fer els petits: si sortir o potser quedar-se a l’aula jugant. Per això hem obert la porta del pati i hem fet una proposta verbal. Els nens i les nenes han anat reaccionant tenint en compte la seva seguretat (o inseguretat!) per fet de canviar d’espais. Les educadores hem anat posant les jaquetes als nens i nenes que volien sortir i ens hem col·locat al llindar de la porta per poder estar accessibles tant pels que estaven al pati com pels que s’han estimat més jugar a l’aula.

Ha estat molt curiós observar el moment com cada nen i cada nena ha decidit  sortir a conèixer un nou espai: la Júlia O. i el Gerard han estat els més decidits, d’altres com la Isabella i la Vera, han necessitat veure que els altres sortien, i per últim nens com el Marc que ha preferit estar una bona estona al límit dels dos espais fins que al final ha decidit sortir!