Proposta amb instruments a la classe Llimona

A la classe Llimona, vam fer una proposta nova pels infants. Es va preparar un raconet de l’aula amb diferents  instruments  a l’abast dels nens.  De forma lliure cada infant podia agafar-los, manipular-los, explorar el seu so, intensitat, etc.  Amb aquesta activitat volíem apropar-los  al llenguatge musical.

La curiositat que presenten els infants cap al món sonor és natural i alhora molt refinada, és en la inserció d’un món massa ple de so que a poc a poc van deixant d’escoltar i apareixen les dificultats per parar atenció en sons més subtils.

La música desenvolupa en ells les destreses, capacitats i la relació necessària amb el medi, contribuint així a l’evolució del pensament i afavorint el desenvolupament social del nen.

Va ser una experiència molt enriquidora i divertida per als petits músics de la classe Llimona!!