L’hort ja és a punt per la classe Xaloc.

Des de ja fa uns quants d’anys, a la nostra escola duem a terme un projecte d’hort. Com a grup ja comencem a estar preparats per fer petites propostes on els infants tenen un paper actiu.

Inicialment els expliquem en què consisteix allò que farem i quins són els límits. En aquest cas vàrem compartir aquesta vivència amb els amics i amigues de la classe rosa. No tots van mostrar interès i alguns van escollir finalment anar a jugar amb les possibilitats que els hi ofereix el pati.

Com observeu a les fotografies, vam remenar la terra amb pales i rasclets per tal de plantar les llavors més endavant. Durant tot els curs anirem proposant diferents activitats per tal d’oferir als infants una educació mediambiental, basada en la cura, respecte i defensa de la natura.

En unes setmanes començarem a plantar les primeres llavors i us animem que pregunteu als vostres fills i filles per aquest procés i entre tots visquem junts aquest projecte tan bonic.