L’art de dibuixar. Classe blava

Tots tenim la capacitat innata de dibuixar. El moviment lliure a l’hora de dibuixar els connecta amb allò que són i els representa. Als infants els encanta repetir el mateix traç o dibuix, de la mateixa manera que els agrada escoltar el mateix conte una vegada i una altra.

Hem d’aconseguir que, per als nens i nenes, dibuixar formi part del seu joc i no només una manera de comunicar-se. El fet de dibuixar de forma espontània els ajuda a alliberar-se de les seves emocions i sentiments, d’igual forma que ho poden fer jugant.

És per aquest motiu que a la llar d’infants oferim la possibilitat  que puguin agafar diferents estris per poder pintar de manera autònoma i lliure. En aquestes imatges podeu observar el primer dia que els vam deixar ceres i un paper en blanc.