Vàrem fer pintura a la Classe Blanca!!!

A la Classe Blanca vam fer un apropament a la pintura abans d’acabar l’any. Van decidir fer grups per adaptar el material en funció de l’etapa madurativa de cada grup i les seves necessitats. Uns van experimentar amb pintura i d’altres amb colorant alimentari, per si algú li venia de gust poder tastar una mica la pintura.

Vam preparar un mural de paper blanc al passadís, amb els colors primaris i alguns més, i uns pinzells per pintar. D’aquesta manera podien pintar i veure els diferents colors, quins traços es podien fer a sobre del paper, com es pot pintar en vertical, si es podien fer barreges i quins colors sortien pintura, però també la podien tastar si els hi venia de gust.

La majoria d’infants van participar en aquesta proposta i van gaudir! Us deixem una mostra del que es va viure: