La classe Rosa pinta sobre paper film

Aquesta setmana els infants de la classe Rosa han experimentat noves sensacions amb la pintura. Aquest cop han pintat sobre paper film transparent, de manera que podien veure com la llum passava a través de les seves creacions, també podien veure a altres infants pintant just al seu davant i com s’anava cobrint la superfície de pintura fins a ser opac a més de veure com la pressió que feien en pintar afectava la superfície del paper film.

Els infants van fer servir pinzells de diferents mides i fins i tot alguns es van animar a pintar amb les mans. Hem pogut observar com els infants gaudien sentint la pintura lliscar entre els seus dits tot notant la textura, la temperatura, l’olor, el color…

Una manera diferent de pintar i de descobrir noves sensacions.