La Classe Rosa pinta l’Hivern

Amb l’arribada de l’hivern, arriba el fred, el vent, la pluja, etc. I a la classe Rosa fem una proposta de pintar un mural d’hivern; sobre un paper negre oferim pintura de color blanc i diferents estris, com pinzells, esponges i bastonets de les oïdes. Cada infant escull amb que prefereix pintar, hi ha que des del principi agafen el mateix estri i no el deixen anar en tota l’estona, d’altres que van canviant i provant diferents maneres de marcar el paper i després estan els que no volen res i amb les seves mans ja ho fan tot. Com sempre diem en la diversitat està la riquesa i a la classe rosa hi ha molta diversitat, des del que no vol tacar-se ni una miqueta, fins que el que fica les mans a dins del tot per notar totes les característiques de la pintura.

El que si tenim clar és que la majoria gaudeixen d’aquestes propostes i estan desitja’n fer més!