Així es viu el Carnaval a la classe Rosa

Per fi arriba una de les festes més esperades pels infants; el Carnaval!!! Durant unes setmanes tot gira al voltant d’aquesta festa popular; fem diferents propostes com jugar amb confeti, maquillar-nos, posem un racó a la classe ple de disfresses i complements, ens visiten els emissaris del senyor Carnestoltes per explicar-nos que hem de fer durant aquella setmana, posem música per ballar i cantar!!! I per fi arriba el gran dia, el dia que ens hem de disfressar de la nostra mascota i que ens visita el senyor Carnestoltes per fer una gran festa.

Tots /es els infants estan ben guapos/es amb les seves disfresses de Paf, i sobretot molt contents fent de drac tot el dia. Quan arriba l’hora de sortir al vestíbul per la festa, estan ben emocionats i de seguida comença la gresca!! A la tarda encara ens espera una altra festa però aquest cop acompanyats de les famílies i més música i jocs i també Xocolata!!!

Han estat dies plens de gresca i xerinola i que s’han viscut molt intensament per part dels infants, i ara arriba el moment de cridar una mica a la calma i acomiadar-nos del Carnaval fins a l’any vinent.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.