El Carnaval a la classe Xaloc !!!!!

Durant dues setmanes de febrer, al Gegant del Pi, hem estat de Festa i Xerinola. Aquests dies els infants han tingut l’oportunitat de maquillar-se i disfressar-se tant al racó de la classe com a psico.

Disfressar-se resulta una de les activitats més divertides que existeixen pels infants. Les disfresses tenen el poder de fer somriure als petits i petites que reconeixen en aquestes peces una oportunitat per socialitzar, explorar emocions, millorar habilitats comunicatives i potenciar la imaginació i la creativitat.

A més a més, durant aquests dies hem pogut observar com infants batallaven entre allò que volen fer i la vergonya que ja comença a aparèixer en determinades situacions. D’altra banda, veiem com infants rebutgen aquests tipus d’activitats (maquillar-se, disfressar-se …), i des de l’escola acompanyem aquest sentiment i el tractem amb tot el respecte que es mereix. Molts hi han trobat altres camins per gaudir sense haver de disfressar-se.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.