Venen unes infermeres a la classe Rosa

L’altre dia la Sonia i la Cristina les mares de la Triana i el Joel) van venir a la classe a explicar-nos a què es dediquen. Elles dues són infermeres; es van posar els seus uniformes i van començar a ensenyar-nos tot el material que havien portat i a explicar-nos perquè servia cada cosa. Els infants van estar molt interessats; primer amb el fonendo escoltant-se els seus bàtecs del cor. També es van posar els barrets, els guants i les bates com autèntics infermers/es. Després ens van pintar unes ferides a les mans i ens van explicar que el que primer havíem de fer era rentar-nos amb aigua i sabor i després posar unes tiretes. Van embenar alguns braços i mans. Es van posar vacunes entre ells i a nosaltres també. Per últim ens van explicar per a què servia el guix i com s’havia de fer. Alguns infants de seguida van anar a tocar-ho i comprovar quina textura tenia. Amb tot aquest material que van portar hem pogut fer un racó on poden jugar a ser infermeres i infermers i curar-se a ells i als seus companys/es. Els infants van gaudir molt d’aquest matí, així que volem agrair a la Sonia i a la Cristina la seva predisposició i les ganes de participar i convidem a les famílies a què s’animin a venir a explicar les seves professions o a tocar instruments, etc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.