Joc d’aula en la classe Blanca

A la classe Blanca la importància del joc diari la defineixen els mateixos nens i nenes amb el seu pas.

Arriben a l’escola i de seguida comencen a jugar. Uns escullen jugar amb nines, per exemple, d’altres amb construccions, uns juguen sols, altres en parelles o en petits grups. Alguns es comuniquen amb la mirada, d’altres amb la paraula, alguns amb un contacte físic subtil i d’altres més fort. Tot per tal de connectar uns amb els altres intentant establir un joc entres sí, amb elements o sense.

És molt maco observar-los i acompanyar-los. Veure com és el  seu joc va canviant amb el pas del curs i cada cop es torna més ric i creatiu. A continuació us deixem una empremta d’alguns moments màgics de joc que vivim cada dia amb els vostres estimats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.