Moments per sentir. Classe Rosa.

Hola famílies, com esteu? Esperem que vosaltres i tots els vostres estimats estiguin bé. La Laura, la Mireia, la Jésica i jo estem bé. Cada dia pensem en vosaltres, sabem que cada família és un món i cadascú té una situació diferent, el que segur que és igual per tots, és la incertesa del moment i com les emocions estan ballant cada dia al seu aire. Ara és moment de deixar sentir i de poder anar reconeixent i recol·locant totes aquestes emocions, de tenir paciència però sobretot de repartir molt d’amor.

En els que més pensem són en els petits i petites; com estaran? Com ho portaran? Hauran crescut molt? El que tenim molt clar és que de ben segur estaran gaudint de moments en família ben macos i divertits, i que quan ens tornem a veure tindran moltes coses per explicar-nos. Vosaltres famílies segurament tindreu dies de tot, dies en els quals ja us està bé quedar-vos a casa i gaudir de tants jocs amb els vostres fills i d’altres dies que ja no podeu més i que penseu quan s’acabarà això. Tota aquesta situació és nova per tots i mai ens hem vist en una com aquesta, intento pensar en què dir-vos i no em surten les paraules, només puc pensar en com trobo molt a faltar l’escola i als vostres fills; els jocs amb l’Adriana, les mirades del Roger, el riure contagiós de la Nora, la timidesa amorosa de la Triana, l’energia del Pau, els petons tímids del Joel, les converses amb la Claudia, les cançons de l’Aina, la manera de cridar-me de l’Omar, les abraçades de l’Albert, la tendresa de l’Amélie, els bons dies plens d’amor de l’Abigail, la innocència de l’Eric, les expressions tan divertides de l’Alex, la serenitat de l’Andrea, la picardia de l’Arlet i el somriure de la Maria. Aquestes petites coses i moltes més són les que ens donen força quan estem a l’escola, però ara hem de pensar a cuidar-nos i cuidar, en què cada cop queda menys per recuperar tots aquests moments, i en què ho estem fent bé molt i molt bé!!

Ens veiem molt aviat! Mireia, Laura, Jésica i Marisol